ترنسمیتر دما ریلی pt100 به 4-20 mA تبدیل RTD به جریان تبدیل PT1000 به جریان 4-20 RTD TO CURRENT

کد آگهی: 367061
آگهی دهنده: دلیجه ارتباط پویا
نشان کردن
بروز: 2 روز پیش
انقضا: 7 روز بعد
نوع: آگهی رایگان
فالو کردن
قیمت: 12,000,000 تومان
تماس با 03432510089

مبدل DEP-1RTD-1IS یک مبدل سیگنال دمایی RTD به خروجی جریان 4–20 mA است که برای اتصال سنسورهای PT100 و PT1000 به سیستم های کنترل و ابزار دقیق طراحی شده است. این مبدل از سنسورهای 2 سیمه، 3 سیمه و 4 سیمه پشتیبانی می کند.
نوع سنسور PT100 یا PT1000 و محدوده اندازه گیری دما به صورت کاملاً نرم افزاری قابل تنظیم هستند. این تنظیمات از طریق رابط USB Type-C تعبیه شده روی پنل جلوی دستگاه انجام می شود. کاربر می تواند با استفاده از نرم افزار اختصاصی ویندوز یا اپلیکیشن اندروید، نوع سنسور، محدوده اندازه گیری (Range) و سایر پارامترهای موردنیاز را به سادگی پیکربندی کند. این قابلیت، راه اندازی دستگاه را بدون نیاز به باز کردن محفظه یا استفاده از کلیدهای تنظیم، سریع و آسان می سازد.
به منظور افزایش ایمنی و قابلیت اطمینان سیستم، این مبدل از ایزولاسیون گالوانیکی سه طرفه بین منبع تغذیه، ورودی RTD و خروجی جریان 4–20 mA بهره می برد. این ایزولاسیون از انتقال نویز، اضافه ولتاژ، اتصال کوتاه و سایر اختلالات الکتریکی از سمت فیلد به بخش کنترل جلوگیری کرده و با حذف حلقه های زمین (Ground Loop)، حفاظت مؤثری از تجهیزات کنترلی و عملکرد پایدار سیستم را تضمین می کند.
به منظور دستیابی به اندازه گیری دقیق، این دستگاه از الگوریتم های خطی سازی استاندارد RTD بهره می برد. همچنین هر دستگاه به صورت Factory Calibrated عرضه شده و همراه با گواهی کالیبراسیون ارائه می شود.
این مبدل قابلیت تشخیص خطای سنسور را نیز دارا بوده و وضعیت مدار باز (Open Circuit)، اتصال کوتاه (Short Circuit) تشخیص می دهد. در صورت بروز هر یک از این شرایط، وضعیت خطا از طریق LED نشانگر به کاربر اعلام می شود.
به منظور جلوگیری از تغییرات غیرمجاز یا ناخواسته در تنظیمات، دستگاه از قابلیت Write Protection پشتیبانی می کند. پس از تکمیل پیکربندی، کاربر می تواند با تعریف یک رمز عبور (Password)، تنظیمات دستگاه را قفل کند. در این حالت، هرگونه تغییر در پارامترهای پیکربندی تنها پس از وارد کردن رمز عبور امکان پذیر خواهد بود.
 Input: 1 RTD Input (PT100/PT1000, 2-wire, 3-wire, or 4-wire)
 Input Configuration: Sensor type (PT100/PT1000) and measurement range configurable via USB Type-C
 24-bit ΔΣ analog-to-digital conversion
 24-bit current output

مشابه در گوگل
مهم: قبل از معامله از صحت آگهی مطمئن شوید.

مشخصات آگهی

ایمیل
مشاهده ایمیل
ارسال
23 روز پیش
بازدید
38
گوگل
8
به اشتراک بگذارید
آگهی‌های ویژه

داپلیکیتور جریان داپلیکیتور 4-20 مبدل سیگنال آنالوگ مبدل 4 -20 mA

داپلیکیتور جریان داپلیکیتور 4-20 مبدل سیگنال آنالوگ مبدل 4 -20 mA

دلیجه ارتباط پویا
کرمان
قیمت: 10,000,000 تومان

مبدل ترموکوپل به مدباس ترموکوپل به RS485 thermocouple MODBUS RTU

مبدل ترموکوپل به مدباس ترموکوپل به RS485 thermocouple MODBUS RTU

دلیجه ارتباط پویا
کرمان
قیمت: 22,000,000 تومان

مبدل سیگنال آنالوگ به MODBUS

مبدل سیگنال آنالوگ به MODBUS

دلیجه ارتباط پویا
کرمان
قیمت: 17,000,000 تومان